torstai 9. syyskuuta 2010

My secret alter ego...

Bonjour nonparellit!

Eilen oli sellastinen olo et teki mieli ottaa vaan aikaa itelle ja googlailla julkkisten elämää. Julkkikset on jänniä.. Ootteko ikinä miettiny miten niiden elämä on oikeastaan todella värikästä ja seikkailullista, ja oma elämä joskus tuntuu ihan erilaiselta? Onko se valhetta vaan niin kuin kateelliset väittää vai voisko toisaalta olla, että... meillä kaikilla on julkkiksilta jotain opittavaa?

No, sen mä tiiän et kun lueskelin kaikkii hauskoi artikkeleita netissä (okei myönnän jo et oon lukutoukka ;) ) ja yksi neitokainen pisti silmään ja sydämeen kerta toisensa jälkeen pum-pum-pum. Lady GaGa...... Sanokaa mitä sanotte, mutta musta Hänen tyylinsä on persoonallinen. Sekä mielenkiintoinen, ja rajojen venyttelevä. Joillekin hän on vaarallinen kapinallinen, "out-law". Mutta mä inspiroiduin Ladysta ja päätin viettää illan stailaamalla itteni Häneksi! :) "taas näitä Anskun hullunpinkeitä ideoita....."




Asu: tuunasin hupparista hihat pois + mikrosortsit ja femme fatale -kengät.
Hei kommenttei! Bestikset sano et näytän ehkä kans vähän Madonnalta, mut se on ihan vanha :( Toisaalta Jappe kutsuu mua aina välillä "erehdyksessä" J-Lo:ksi ku näytän sen mielestä IHAN siltä.. mut sil on ehkä vähän eri tyyli taas! Mut siks just rakastan näitä tyyliasioita ku kaikkee voi sekottaa <3 Ja sit ihan hullut poseeraukset on sallittuja :D :D



Sit ihan innostuin ja tein kans silmämeikin! Huomio kiinnittyy heti alussa posken asennesalamaan. Sen taiot itsellesi helposti esim. kajalilla tai kulmakynällä. Lisää tilkka psykedeelistä silmämeikki sekä ripaus jumalaisia huulia ja hämmennä.. ihmisten mielet!

Hei Korkeesaaressa on tänään Kissojen Yö! Uskaltaisinkohan mennä sinne vai sulkisko ne mutkin vahingossa häkkiin?? ;) ;)

1 kommentti:

Paskamutsi kirjoitti...

DIGGAILEN!!!

t. Pamela / paska mutsit

http://paskamutsi.vuodatus.net/