torstai 2. syyskuuta 2010

Ansku Ultimate Makeover

Rakkaat lukijat, nyt mulla on asiaa:

Aina joskus mietin, et olis helpompi vaan olla harmaata ryynipuuromassaa ja ajelehtia ankeudessa. En nyt halua syyttää ihmisiä jotka niin tekevät, ootte varmaan onnellisia elämässänne tai ainakin yrittäkää edes olla. Mutta mulle on luonteenomasta olla eräänlainen tabunrikkojamurskain. "mitä mitä, onko liberaalissa Suomessamme muka vielä tabuja jäljellä??" kuulen kysymystulvan jo. Olenkin sitä mieltä vahvasti tässä että enää yksi on jäljellä... ihmiset on ihan sairaan rumia

siis Suomalaiset. HUH. Kuinka vai-kee-ta voi olla mennä sinne kauppaan ja ostaa söpösiä tunikoita, kynsilakkoja ja höyhenkoristeita? No niin. Ansku uskoo kumminkin positiivisuuteen ja ihanuuteen, joten haluun lähestyy tätäkin aihetta rakentavasti ja pilke silmäkulmassa ;) Tällä viikolla oon kulkenu kamera mukana ja kuvaillu rumia ihmisiä kaduilla... Valitsin tällasen kattavan top 3:n, kaikki varmaan tunnistaa joukosta ellei ittensä niin ainakin palan itseään! Sillä niin paljon näitä mörköjä siel kaduilla näki et lukijoissakin on pakko olla muutama, vähän niinku jokanen tuntee jonkun jolla on kuppa ja tälleen.

Ensinnäkin tää:



Värit on kesää -10 mutta materiaalit syksyiset.. Silmää särkee! Lisäksi ihan pienellä vaivalla voi nostaa päätään ylöspäin ja lausua vaikka kehuvan kommentin vierellä istuvan söpön bloggarin kengistä. Ja kaikilla olis paljon parempi mieli!



Koittakaa kestää lukijakullat, en yleensä ikinä piirrä mitään mut nyt uhrauduin aatteen vuoks :D Photaroin siis tohon ihan vaan pari pientä muutosta, joilla tyyliä sais jo päivitettyä paljon yksilöllisempään ja trendikkäämpään suuntaan. Ensinnäkin pilottiaurinkolasit on alansa Klassikko ja sopii siis todella istuvasti myös kypsempään makuun. Sopii myös happaman ilmeen peittämiseen ;) Ja sit tollanen Hermés-tyylinen huivi ja no jos laukku olis jotain muuta ku jotain tylsää keinonahkaa niin pääsis paljon pitemmälle jo, mut musta ton rouvan henkeen sopis parhaiten toi LV:n, siis toinen Klassikko. Heti paljon parempi!



Tästä tytöstä otin kuvan esimerkiks siitä ettei voi kyl aina toivoa laskee nuortenkaan varaan, niistä löytyy ihan samanlaisia laiminlyöntejä ettekä tiedäkään miten nopeesti. Tää tuli vastaan Töölönlahdella eikä kertonu nimeään. Oisit pysähtyny hei edes hetkeks niin kuvakaan ei olis tärähtäny... jälleen kerran pienellä ystävällisyydellä pääsis pitkälle!



Ta-daaa! Nuorekkaampi, city-tyylinen stailaus pikkasen Sex&The City Carrie -malliin. Jos on pakko pitää hupparia niin leohuivi tois siihen vähän vastakohtaa ja rock-särmää ja sopii lisäks hiustenväriin (hiukset vois kans irrottaa siltä ponnarilta ……) Sit noi hatuthan on nyt tosi it-tuote, ja siihen vastapariks menee kivasti toinen Klassikko, tosin ehkä jonain ketjuliikkeen halpuriversiona koska lenkkareista päätellen toi tyttö ei hirveesti chanelia ostele (raukka.. rajasin ne klopot pois kuvasta :( )



JÄÄTÄVÄ näky! Right? En ees valehtele, tää muija alko huutaa mulle päin näköä kun zoomailin siihen vastapäiseltä ratikkapysäkiltä! Tällasta ei sattuis Pariisissa, siellä valokuvaus on yhdestoista taiteenlaji ja ihmiset pukeutuu nätisti jos ei muuten niin jo turisteja varten!



Ah, Pariisi… Ihana patonki käteen ja goodbye ruma sontsa! Sitten vyötärövyö vois pelastaa ees pikkasen tota takkia, ja mun yks lempparinikseistä, pinkit korkkarit arkeen ja jalka sanoo merci. Suositellaan käytettäväks rohkean ja ennakkoluulottoman mielen kanssa, pinkki power ;) Lisäsin viel hiukan hiustenpidennyksiä, nykyään kun on niin monia keinoja antaa mahdollisuus kauneudelle niin ei ujostella turhia!

Hei pitäiskö vaihtaa alaa oikeesti? Niin moni vaikenee — mutta tulevaisuus tarttee meitä special-luonteisia ihmisiä Suomi!

Ei kommentteja: