tiistai 7. syyskuuta 2010

Essi ninja turtle!!

Muiskis mollukat!!

Vakooja 007 ilmoittautuu :D :D Ai siis mitä?? No sitä et eilen hiippailin nurkissa kamera kädessä ja dokumentoin teille Essin päivän lähestulkoon hetki hetkeltä! Sitä on hirveesti toivottu ja kylhän tää meidän kilppu sellanen persoona on et ansaitsee ihan oman hetkensä julkisuudessa.. Tää nyt on aika hyvä otos Essin tavallisista päivän kommervenkeistä ja kepposteluista, kuten näätte niin jalka on parantunu ihan entiselleen ja säikähdyksellä selvittiin! (oikeesti älkää lukijat rakkaat KOSKAAN googlettako "kilpikonna" ja "komplikaatio" ainakaan kuvahaulla.. sieluni nyrjähti vähän enkä tiedä palaako entiselleen :( )

Puhekuplat lisäs äiti sitten kun tuo Essi ei osaa kirjottaa mut omaa niin hyvät vitsit välillä et piti teillekin saada jakaa ;)



8.30 No niih vaavukka uinuu vielä, ihan kerällä siinä pilvilinnassaan.. meitin rinsessa <3 Ostettiin sille tollanen burleski-tyylinen unilinna, se on kyl niin Essiä ettei paremmasta väliä! Pieni mutta pippurinen!



9.30 Namiskis-aamupalan aika! Haluisittekos lukijat joskus Essin ruoka-arvosteluja myös ruutuun? Sillä meidän kilpakiiturilla kyllä mielipiteitä riittää.... siis jos ruuasta on kyse! :D !



12.00 Hihii, busted! *punastelee* Mami kyllä heitteli sulle palloa koko aamupäivän sinä pieni myssykkä.. Eikös kilppisten pitäis olla nimenomaan hyvämuistisia???



13.30 Iltapäiväunosten aika! Vihdoin hyvä hetki saada tästä zumbailijasta kunnollinen kuva ennenku se taas viilettää jossain :)




15.00 Voi eih, nyt ei asiaa auta enää salailla.. Essihän on aivan täydellinen esimerkki pallosekopääkilpparista. Laittakaa toi sana google kuvahakuun niin pläjähtää Essin kuva ruutuun, vannon :D :D Kun näytän sille kulmanki pallosta niin sen silmiin tulee toi hullunsöpö kiilto ja se varmaan pomppis nelijalkaa ja laulais serenadin jos osais.. mut miks turhaan kun jo toi innokas ilme on jotain niin mainiota ettei mami sitä vois vastustaa.



17.30 Ja sä oot maailman palas kilppivaavi! <3 Meitin perhe on ehkä viel pieni mut pesee muut perheet kyl ihanuudessa 6-0.. (ja kun mun kengät lasketaan tietty mukaan perheenjäseniks niin ehkä lukumääriltäkin suurin ainakin tässä lähivuosina :DDDD )



20.00 Iltarapsraps!! Vaihdetaan tyttöjen kesken päivän kuulumiset ja vietetään vähän sitä spessuaikaa.. annetaan toisillemme aikaa olla ihan vaan tässä.



22.00 Pieni on jo ihan vätynyt ja haluu vaan omaan petiinsä... näkemään unii surviaisentoukista! Aina yhdes vitsaillaan et toiselle se on toukat ja toiselle raitapaidat mut samanlaisii ollaan silti, ei oo omena kauas puusta pudonnu :D Viel viimeseks Essi jättää teille tällaset terkut, ootte meille molemmille tosi tärkeitä lukijat ja tää kuva on omistettu teille!

Ja muistakaapa liittyy Feibbarissa Essin fanisivulle! Sieltä saa uunituoreimmat päivitykset sitten :) Kavereikseen Essi hyväksyy sit vähän parempia "tassu-päivää-tuttuja" vaan mut tän kautta pysyy kyl yhtä hyvin ajan tasalla kans :)

Ei kommentteja: