torstai 2. syyskuuta 2010

My beauty tips & hits

Heippa nöpöttimet!

Tänään on luvassa vähän asiallisempaa postausta, siis ainakin siihen pyritään :D :D Eli, oon kuolettavasti rakastunu muutamiin tuotteisiin ja ajattelin et pistetään hyvä kiertämään vähän maailmaa. No enteskin tällanen pikkujuttu mutta tärkeä accessorizement eli tuo ripauksen modernisuutta asuun kuin asuun plus pääsee vähän hemmottelemaan itteään, eli kynsilakka syysvärissä:



Tumma luumu.. nom.. Aikuinen, moderni, itsensä haastava niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla nainen. Miten paljon voikaan yksi kynsilakka kertoa ihmisestä? Toiset pelkää draamaa, Ansku is the draama!



Sit testailin tollasta uutta shampoota ku Cutiepie, se on sovellettu nimenomaan kiireellistä elämää viettäville citykaneille tai siis -pupuille :D Ette kyl aina arvaakaan miten paljon energiaa tänkin blogin pyöritys vaatii, tällä kertaa KÄRSIVÄLLISYYSENERGIAA kun pakotin Japen ottaa musta kuvia shampoonkäsittelyn eri vaiheis ja se ei tajunnu ollenkaan miten tarkentaa kuva nimenomaan shampoon vaikuttavaan efektiin.. mut siis tässä se ensin päässä:



Tykkään mytätä hiukseni shampoovaiheessa tollaseks kuohkeaks pilveks jotta niillä on joka vaiheessa mahdollisuus hengittää ja rentoutua. Nyt on siis shampoo jo päässä ja hiukset laulaa halleluujaah! Samalla näkyy muuten vähän meidän kylppiksen sisustusta, noi kaakelit oli siel kyl jo valmiiks mut mähän hypin tasajalkaa kun ne näin sillä ne sopii siihen istanbulilaisen Spaan tunnelmaan mihin ollaan meidän kylppärin kanssa lähetty.

No sit mä pesin hiukset kaks kertaa ja laitin balsamii ja sit suihkusaippua ja sheivailin ja raspasin kuivuneista jalkapohjista pikkasen kuivunutta ihoa poies! Ja sitten...



Vannon et tää oli Japen ottamista kuvista paras ja voi elämä mun ilmettä! Ja tukastakaan ei nyt varsinaisestihirveesti näy, mut aika tyytyväisenä se sieltä kurkkii, eikös totta? Varsinainen syy miks tänkin tänne postasin oli esitellä noi meitin pyyhkeetkin sit tässä samalla niin ettette jää arvailujen varaan: kyllä, turkkilaisen Spaan maailmankuva jatkuu tietty myös pyyhkeissä ja käsipyyhkeissä, mikään ei tue kylppärin arvomaailmaa yhtä kriittisesti kuin pyyhkeet. Huomatkaa myös renesanssityylinen kultanauha!



Lopputulos! Nom & Nom Inc. esittäytyy ;) Ero suorastaan hyppää silmille. Hiukset tuntuvat saavuttaneen potentiaalinsa ja sopivat juuri minun persoonaani. Rakkausshampoo! Mennään naimisiin ja karataan Havaijille, pidin kyllä poikkiksestani mutta tän tosirakkauden roihutessa kaikki muu jääköön varjoon! (_saa_ lukea sarkastisesti)

Ansku suosittelee hiekkakakkuset! Rokataan taas!

Ei kommentteja: