sunnuntai 12. syyskuuta 2010

My autumn wishes.....

Heippa hapsiaiset <3

Syksyn ilta pimenee... on mystillinen aika :)

Muistin just et oon tehny teille jo yhden syksyn valoisat puolet -postauksen, mutta unohdin siitä syksyn ylivoimaisesti valovoimaisimman (!! :D) puolen…… kynttilät……… Kynttilät, on kuin valoja sieluistamme, materialisoitu tänne maalliseen maailmaan tuomaan rippa romantiikkaa pöytätasoille. Tuoksu, valo ja sisustuselementti yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. Siispä ostelin tänään Tiimarista kynttilöitä syksyn väreissä. Ei kannata koskaan unohtaa miten tärkeetä on päivittää koti meneillään olevaan sesonkiin! Muuten voi huomaamattaan masentuu kun kaikki lehdet ja julisteet sanoo "syksy" ja oma koti oliski ihan ristiriidassa ja ihan laahais perässä :(

Niin sit siitä inspiroituneena otettiin vähän tunnelamahämykuvia Essin kaa kynttilänvalossa :) Kirjotin teille siihen viereen tällasen pikkasen runon, saa vapaasti vaikka tulostaa kivaks syyskortiks ystäville tai ihan omalle seinälle piristää keskellä kaamosta :) Anskuvitamiini kerran päivässä on mun resepti!!



copyright Ansku, jos löydän tän jonkun fb-profiilikuvana niin lähtee rikosilmotusta vetämään ja paiskataa teidän sorry ass poseen murut :)

Pusssuttelemisiin!

ps. mitäs tyksitte uudesta layouttenista? kuumaa vai guumaa? ;)

Ei kommentteja: