keskiviikko 18. elokuuta 2010

My piece of cupcake

Mulperimoi!

Tässä taas väsään päivänasun kanssa. Tällasena hiihdin eilen pitkin maita ja mantuja:



Legginsit vintagea ts. en enää ees MUISTA paljon ne makso sillon 08 mut onewaysta ne oli. Ja muffinikaapu 32e Spiritstore. Tai siis cupcakejahan noi söötit on, jotkut abc:n jauhomöntit saattaa olla muffinsei mut nää enkelinkeveät herkut on cupcake. Niistä ei varmaan ees liho ;) ;) ;) ;)

Ja Essi vanha kunnon filmitähti vipelsi kans tähän kuvaan, se on kyl sellanen pyrstötähti ettei siitä koskaan tiedä mitä se keksii! Ensin se on ihan viattomana kynnyksellä ja yhtäkkiä ZUUUUM se ilmestyy kuvaan!!! En olekaan viel esitelly Essii blogivirallisesti, no se on mun ja Japen lapsi, meitin esikoinen <3 <3 Japelt se on selkeesti periny ton äkkiväärän luonteen ja multa kiinnostuksen muotibloggaamiseen..... eli (drums) se totta kai ansaitsee oman postaussarjan myös lähipäivinä, mietin sellasta ku "Essin päivä revealed" tai jopa pitempää sarjaa "Essi suosittelee".. pilke silmäkulmassa tietty ;) ;)



Olin honestly ottamas vaan lähikuvaa balleriinoistani kun Essi vaan ponnahti kuvaan sanomaan terpat kaikille faneilleen! Voi murua.. Kuka vois vastustaa tota ilmettä?? Okei mami antaa kuivatun toukan.. heart

Iiks tätä harmaata säätä, vää :( En ala yhtään näitä vuodenaikoja taas, enenenenenen! Sanoinki Japelle et nyt varataan pikaspeedolento etelään niinku olis jo.. Sayonara murupuput!

.
.
.
.
.
.
.

No en mä sentään ihan vielä ulkomaille karannut, pelko pois! Mut ehkä vielä tässä kohta... uskaltakaa unelmoida ihmiset! Pitää uskaltaa! No nnnyyt mä lähden ihan oikeesti sitte ;)
xoxo

Ei kommentteja: