keskiviikko 11. elokuuta 2010

My daily outfit


Blogin enstemmäinen postaus !! <3>
Tänään kun heräsin, niin otin voikkarin ja katoin ikkunasta ulos. Ja en valehtele, tuli sellainen olo et tänään haluun vaan jotain mukavaa päälle mut silti rentoo. Onneks mul on parit luottovaatteet tällasii päivii varten!




Legginsit joku 8e henkkamaukka, kaapu GT:n ALESTA 3 e! Noi värit puhuu mulle rakkauden kielillä, niissä musta yhdistyy toisaalta viel tää kesän raikkaus ja syksyn dramaattisuus jotka on molemmat myös mua ominta itteäni.


Tässä viel yksityiskohta kaavun koristekirjailusta kun en oo viel ihan tyytyväinen kuvanlaatuun. Kaikki näyttää niin pal paremmalta tietysti luonnossa aina, tossa on sellasta herkkää koristepunosta jossa on samalla vähän rockia ja toisaalta arto mellerimäistä runoutta. Siis GT.

Nyt on lähdettävä ihmiset, palaan huomenna yhden kivan kyselyn kera joka paljastaa musta uusia puolia puolin ja toisin! Meen siis lähikauppaan, ostan sieltä maitoa, flooraa, meetvurstia ja suomalaisia tomaatteja niin voin tehä mun special voileipiä taas illalla.. livautan teille ohjeen ruokapostauksessa, kaikkee kivaa viel tulossa mussukat!!

1 kommentti:

JOKER kirjoitti...

Jou! Just hyvä! xDDD