perjantai 20. elokuuta 2010

My cup of tee ;)

Jänöset!!

Oon ollu ihan tassu maassa tän syyssään takia, yritin mennä villakaapuostoksille mut mikään ei auttanu :( Ostin parit pääskystopit ginalta mut sit kelasin et hei, if you can't beat be the friend of it tai miten se menikään. Hei, syksyhän on oikeestaan aika hieno juttu. Käärikää aivot tän näkökulman ympärille:pimenevä ilta on tunnelmallinen!! <3 Ja kynttilät.. ja villasukat.. ja TEE.. ja oman poikkiksen aromaterapeuttiset hierontakivet (hobbyhallista <3 )

Laitan teille inspiroivan kuvanki viel kaupan päälle.. ;) ;)



Yritin sytyttää kynttilää tohon viereen mut pelkään et sukka leimahtaa kun se on nailonia.. hmm. Vinkkejä muilta valokuvauksen harrastajilta?? Mut hei mites toi muggen! Mun bestikset anto sen mulle kun oli rankka kausi nuoruudessa.... joka aamu kun siihen katsahdan niin muistan et oon kaikesta maailman negatiivisuudesta huolimatta aika kisu!!

Miten pukisin ajatukseni vielä tällaseen blogiin sopivaan esseemuotoon? Okei, olipa kerran... sammakko. Tää sammakkoparka makas lammikossa ja sanonu ettei pääse sieltä ylös! Ja se lammikko oli autotiellä ja auto saatto tulla koska tahansa ja tehä lievää damagee sampille. No, ympärille kerääntyny metsän eläimiä... naali eli napakettu.. kettu.. jänis.. keksikää vaikka oma toteemieläimenne tähän :) :) ja ne yritti auttaa sammakkoa mut sammakko ei vaan millään saanu raijattuu itteensä ylös.. joten muut eläimet luovutti ja lähti. Arvaatteko mitä tapahtu? Hetken perästä sammakko hyppeli perään! ja kun muut kysy siltä et wtf niin se vastas et näki rekan tulevan ja oli pakko tulla ylös....

Siis, lammikko on syksy. Sammakko olet SINÄ. Muut eläimet on kesä.. ne on oikeesti sun vihollisia Ne yrittää hyvää mut estää sua pääsemästä käsiks omiin resursseihis. Auto on vääjäämätön tosiasia. Hyväksy tosiasia ja pääset yli syksystä.. etkä enää tipu lammikkoihin vaan näet niiden pinnalla olevat sateenkaaret :) :)

Syksy: kuumis vai kylmis???
(kuumis!)

Ei kommentteja: