tiistai 5. lokakuuta 2010

My life & style today!

Heipanlettas :) :)

Ihan hirveesti on tullu kyselyitä et olis taas lisää päivänasuja ja toisaalta kans kodin-esittelyjä kun se on ehkä jääny vähän lapsipuolikkaan asemaan taas sen kylpyhuoneen-esittelyn jälkeen :) :( En haluu tietenkään et siitä mitään tabua pääsee muodostumaan, mut toisaalta mun sisustus on viel vähän puolinainen vielä kun Jappe ei oo vieny mua maalikauppoihin hakee niitä kivoja väriviuhkasydeemei :( :)

Mut siis tässä nyt kaksi anskua yhden hinnalla :D



Ja Essi-kiituri viuhahti paikalle, en kestä tota ilmettä XD joku yrittää esittää viatonta ja söpöö vaikka just hetki sitten katteli mun herkkukaappia sillä silmällä, toi on jotenkin niin sellanen tilannekuva! Kumminki, älkää olko huolestunuita, oon edenny mun projektissa ja ostin tän nahkakaavun pari päivää sitte ginasta :) Tai siis en niinkään ostanu vaan se lennähti rekiltä ja kosi mua oikeen pitkän kaavan mukaan!! Ja mä vastasin myöntävästi!! Tää on just mun uuden ideologian mukasta, tosin tekonahkaa mut nimenomaan paikanvaraajana toimimassa mun oikeesti nahkaselle yksikölle sit tulevaisuudessa. Mut musta ainakin on ajaton väri, ja siihen yhdistyy kivasti leggarit ja uggsikset vintage-väri beigessä.

Mut sit teitä varmaan kiinnostaa hirveesti et MISSÄ MITÄ HÄH mä oon kun ei oo ennen tällasta paikkaa nähty! Eli oon ihan mun ulko-oven edessä, mul on tällanen ihan oma sisäänkäynti ja kaikkee :) :) Ja ajattelin siis et esittelen taas palan mun maailmaa! Musta sisäänkäynti on vähän niinku kodin kädenpuristus, jos se on ihan veltto ja hikinen ni kaikki ajattelee et oot ihan paska sisustajakin varmaan ja kaikkee :( Mut jos se on vakaa ja harkittu mut pienellä sarkastisella huumorilla niin sun kamut on heti et hei, tääl on parhaat bileet!

Mä henkilökohtasesti oon panostanu näihin seikkoihin:



Ovimatto kertoo heti siitä et tutkaimet pystyyn, täällä ei asu ihan normaaleja ihmisiä :DD Ja tutuille tulee sellanen hyvä mieli et "toi on just niin 1000% Anskua"...



Eiks teitäkin aina suoranaisesti ärsytä kun noi nimikylttihommat on aina niin tylsii, mut kaiken lisäks viel samanlaisii ihan kaikkialla? (paitsi maalla saa valita sit kivan postilaatikon! Miksei kaupungissa? Eiks meitä sit arvosteta kuluttajina?) Nii mä sit tuunasin sen kilpikonna-henkiseks, kertoo heti kaikille mun arvoista ja kilpparimyönteisyydestä :) :) Lemmikki kuuluu elämän kaikkii osa-alueisiin :) (niin ja sit blurrasin mun sukunimen tosta! ettei tuu mitään identiteettivarkauksii :( )

Ja sit tykkäisin hirveesti sellasest kyltistä missä lukis "ei mainoksia, kiitos" kymmellä kielellä mut en oo löytäny sellasta verkkokaupoist tai mistään ni mietin et auttakaa te rakkaat fanit! Voin sit askarrella sen ite omin pikku kavioin ja laittaa tänne tuunausohjeet :) Suomeks osaan tietty jo ja sit "no commercialism thank you" mut muuten oon jotenki heikoilla luistimilla liikkeellä et auttava käsi, kiitos! :D

From Ansku with love

2 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Savoks voisit laittaa vaikka "piä lappus" tai "kiitosta vuan, mutta myö ei tarvita enempee paperjätettä".

Ansku kirjoitti...

Hih mahtavaa, kiitokset :) :)
Nyt haluisin viel jollakin sellasel et pääsisin piirtää sellasii erikoisii kirjainmerkkei.. Vaik sanskriitiks ni siitä tulis kiva boordinolonen siihen alareunaan esim :)